mandag 12. september 2016

NY BENKEVENTILATOR TEKNOLOGI OG EN SMAK AV BOUSCE D`OR

Reklame. Copyright.

Forleden dag var jeg innom Engebretsen. De har en ny benkeplate fra merket Bora der avtrekksviften er designet i topplaten. Kjekt! Det vil si den trekker matlukt og røyk ned i viften i topplaten i stedet for at dette først spres i rommet, for deretter å bli trukket inn en vifte over stekeplatene, noe vi til nå er vandt med. Dette er en ny teknologi i denne bransjen. Om man har denne typen topplate trenger man altså ikke en vifte over stekeplatene. Slik så den ut, veldig lekker, eller hva.


Ikke nok med at ny teknolog ble presentert, så var de beste kokkene i verden tilstede. Yes, you heard me! Det var ikke noe feil med maten må jeg innrømme. Deilig pulled pork tacos med hjemmelaget tortilla lefser. Nam!Jeg slo av en prat med verdensmesteren Ørjan Johannessen og coach Odd Ivar Solvild. Nedenfor er mitt lille miniintervju.

Bousce D`or vinner 2015 Øjan Johannesen og coach Odd Inge Pedersen.

Rocknrollballerina(R): Hvilket sted i Oslo ville dere tatt med deres respektive ut og spise? 
Svar: Det er lenge siden vi var ute og spiste i Oslo. Vi er ikke så mye ute i Oslo og spiser. Men har lagt merke til at det har skjedd mye spennende i Oslo på mat fronten den siste tiden.

R: OK, men hvilket sted i verden ville dere ellers ha valgt mht. å gå ut og spise?
Øran og Odd Inge: Ikke noe tvil om at det er London. Dinner restaurant er verdt å få med seg. Ellers områdene South Kensington eller Highstreet Kensington mht. mange bra restauranter. Eller finner du den beste streetfooden på Brixton market og Borrow market. Der får man god indisk, thai, libanesisk mat. Spesielt libanesisk må man prøve ut.

R: Når dere skal slappe av og kose dere, hva lager dere da? Typisk på en fredag med Netflix & chill?
Ørjan og Odd Inge: Enstemmig - Pizza! Hjemmelaget, i langpanne. Det trenger ikke være komplisert med matlaging. Man kommer langt med gode råvarer. 
R: My kind of guys:).

R: Lager dere alltid mat fra bunnen av?
Odd Inge og Ørjan: Ja, så og si. Det er kun buljong i terningform som benyttes i enkelte tilfeller. Men ellers alt fra bunnen av og med gode råvarer.
I hverdagen spiser Odd Inge mye salater med en type protein tilsatt denne.
Mens Ørjan er glad i en real burger. 

R: Tilslutt. Jeg hører at dere bruker Bora benkeventilator. Hvordan fungerer den?
Odd Inge: Den fungerer veldig bra. Veldig fornøyde med den. Har erfart nesten brann i et kjøkken, der noe står på platen altfor lenge, sånn at det fører til mye røyk og lukt og da trakk viften godt vekk røyk og lukt. 

R: Hva med skikkelig spicet indisk mat, vil viften trekke vekk absolutt alt?
Odd Inge: Nesten, det er spesielt med krydret mat med mye røyk og lukt, men som sagt når den trekker godt vekk brent røkelukt, så er det god avtrekk i denne viften.
R: Høres bra ut. Takk for praten!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar