fredag 8. april 2016

BJÖRN AXÈN

Noen ganger er man så heldig å få møte kunnskapsrike og inspirerende mennesker som brenner for det de jobber med. Det var nettopp det jeg fikk oppleve da jeg tilbrakte en herlig morgen sammen med Johan Hellström og hans team fra Björn Axèn. Jeg skulle få oppleve et lite innblikk i deres verden og jammen var dette inspirerende og gøy!

Vi ble tatt i mot i et flott lokalet på selveste Hotel Continental og la meg bare si at dette hotellet er så flott innvendig. Ikke mindre vakkert var bordet dekket med blomster og levende lys. Herlig atmosfære. Björn Axèn ble grunnlagt for over 50 år siden og selveste Björn Axèn ble raskt en favoritt bland folk, kjendiser og selveste kongefamilien i Sverige. Han ønsket å bidra med å få folk til å føle seg vakre. Selskapets kjerneverdier var og er fortsatt kunnskap, ambisjon, ydmykhet og god kundeservice. Da Björn Axèn brått gikk bort, arvet den gang 27 år gamle Johan Hellström selskapet. I samarbeid med sine forretningspartnere fornyet og videreutviklet de selskapet til den markedsledene aktøren de er per i dag. Når man hører Johan Hellström fortelle med pasjon om det han jobber med og ønsker å stå for, forstår man at nettopp han ble overlatt styringen av selskapet i sin tid. Han personifiserer kjerneverdiene som selskapet står for, samt klarer å tenke innovativt. Ikke bare er Björn Axèn fortsatt en favoritt hos det svenske kongehuset, men de har også eget Academy, der de utdanner frisører og makeupartister. I tillegg produserer de så og si alt av dere produkter i Sverige. Kun verktøy som børster osv. produseres i Kina. De tester ikke på dyr, og har også vunnet mange utmerkelser for sitt arbeid og engasjement. Tilslutt la også Johan vekt på den menneskelige verdien i det med å lykkes i dagens marked. Det er nettopp de som bryr seg som på sikt vil være vinnere i markedet. Så stort fokus på sine egne ansatte og kunder er også viktig for selskapet.

Jeg sitter igjen med et overveldende positivt inntrykk og gleder meg til å teste mange flere produkter fra deres merke i fremtiden. Når det gjelder styling som gjelder nå, fikk vi høre at det er det "ikke perfekte" uttrykket som er i fokus. Noe som er fint for oss vanlige folk som skal forsøke å få til fine frisyrer. Når det gjelder gode råd i forbindelse med håret, sa Johan Hellström at det var sundt hår, dvs. du må bruke gode produkter som ivaretar hår og hodebunn, en god klipp altså en flink frisør, og selvsagt god styling som igjen krever produkter som gir deg det uttrykket du ønsker.

Det ble også stilt spørsmål om balsammetoden som er så trendy akkurat nå fungerer? Jo, den fungerer over tid, man må være veldig tålmodig. Er suveren til afrikansk hårtype som er tørr og krusete. Men vær forsiktig og kanskje styr unna om du har fett hår. Tilslutt fikk vi se Johan Hellström og hans kollega Nina i aksjon. Det var litt av et fantastisk show i styling. Utrolig hvor lett det ser ut....nedenfor er bl.a bilder av noen flotte jenter som ble stylet. Stilig eller hva!

Tusen takk til Björn Axèn for en herlig start på dagen og til Mildh press som hadde laget et så flott arrangement.

Reklame/annonse. Copyright.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar