mandag 8. februar 2016

MOTE MED MENING 2016 - PØBELPROSJEKTET

Mote med mening 2016 ble avholdt på fredagen som var, og jeg var selvsagt med på å støtte en god sak. Formålet i år var å støtte "Pøbelprosjektet". Et prosjekt som går ut på å hjelpe ungdom ut i arbeidslivet. Dette er ungdom som av en eller annen årsak har falt utenfor systemet, og  som trenger noen som kan hjelpe de med å innse sin egenverdi i at de er bra nok som de er til å få jobb. På denne måten kan de ha en mulighet til å selv kunne forme en mer positiv fremtid. Om du er interessert i å støtte denne saken kan du lese mer om den her

Ellers var kvelden fylt av fantastisk underholdning med motevisning, musikalske- og danseinnslag. Alt i alt et virkelig profft og fantastisk inspirerende arrangement. Nedenfor er min favorittvisning fra kvelden av TSH og Olimb & CO.

Last friday I attended the Fashion with a cause 2016. This year the charity went to support the project called "Pøbelprosjektet" (in Norwegian). This project aims to help young kids back to work. These young adults may have a challenging background, but by helping them back to work, they may have the opportunity to mold a better and more positive future for them selves. 

Otherwise the evening was filled with a lot of entertainment.  Below is my favorite fashion show from the evening by TSH and Olimb & CO. All in all a great arrangement for a great cause.

Copyright.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar