torsdag 6. februar 2014

Matis to the rescue!

Etter ferien har jeg vært knusk tørr i huden, særlig i ansiktet. Vanligvis soler jeg meg sjeldent i ansiktet, jeg liker ikke å bli så tørr og flassete i huden. Men denne gangen var det bare så utrolig deilig å sole seg at jeg helt glemte hvordan det føles etterpå...tørt, tørt, tørt...og mer av det samme.
Jeg fikk anbefalt ansiktskremen Matis-response jeunesse av en hudpleier. Jeg har brukt den i ca 1 måned nå og kan si at den er perfekt til tørr hud på vinterstid, eller for hud som er svært tørr etter masse soling. Den gir huden massevis av fukt og reparerer. Jeg har kombinert den med et serum og resultatet er bare fantastisk fint. Huden føles og ser virkelig mye bedre ut.  Kan absolutt anbefales!

After the holidays I have had really dry skin, especially in the face. Generally I rarely tan my face,since I do not like to flake or risk getting burned. But this time it was just so great to bask in the great weather that I completely forgot how it feels afterwards. I was recommended a cream (from a skin therapist) that supposedly would be fabulous for dry skin. It would give the skin plenty of moisture and repair. I have combined it with a serum and the result is just amazing. My skin feels and looks so healthier. I am very happy to have come across this facial cream from Matis. Can be recommended.


2 kommentarer:

  1. Matis er superbra! Øyekremen deres i Rèponse Jeunesse-serien er den beste jeg har brukt noen gang.

    SvarSlett
  2. Hei Nanne. Ja, denne kremen er fantastisk bra for tørr hud. Men øyekremen har jeg ikke testet. Må kanskje det :) Takk for tipset, ha en fin søndagskveld!

    SvarSlett