tirsdag 23. april 2013

Livets vann - coconut water

Jeg elsker kokosvann. Ikke noe er vel så godt som å ligge på en strand i sydligere strøk og bare nyte deilig kald kokosvann direkte fra en kokosnøtt mens man ser utover det sol glitrendene havet. Men visste du at kokosvann også kaldt "livets vann" sies å inneha mange gode kvaliteter. Antiinnflamatorisk, antibakteriell, hydrerende, for å nevne noen. I tillegg er 100% rent kokosvann fettfri og kolesterolfri. Absolutt noe jeg kommer til å drikke mer av fremover. Når det er sagt så syntes jeg det er vanskelig å finne kokosvann fra boks som faktisk smaker godt. Enten smaker de litt gjær eller er bitre. Det må også nevnes at kokosvann bør drikkes kaldt. Jeg har testet forskjellige merker med kokosvann og nedenfor er de jeg liker så langt. Det er butikkpriser som er opplyst her. Men sjekk ut nettsiden ihearb.com, der et det nok en god del rimeligere priser for de av produktene som finnes i deres sortiment.

Fountain of youth - Ingen ettersmak, søt, frisk og lett å drikke. I tillegg inneholder den kun 20 kcl per 100 ml (om du er opptatt av det) og er meget prisgunstig i forhold til de andre. Kr 39 for 520 ml. Om du har barn og vil at de skal få i seg noe annet enn brus/juice så kan denne være verdt et forsøk. Du får tak i kokosvannet på BC Helse på Majorstua i Oslo.

Jax Coco - Ikke så søt, og har en deilig fremtredene kokossmak. Litt ettersmak men lett å drikke. Den inneholder 21 kcl per 100 ml og prisen er kr 29 for 330 ml. Du får tak denne bl.a hos Centra og Deli de Luca.

Vita Coco - Søt og frisk med litt ettersmak, men likevel lett å drikke. Kr 34 for 330 ml , 18 kcl pr 100 ml. Kan kjøpes hos Smoothiexchange på Frogner i Oslo.

Post & photo via iPhone. Copyright.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar