fredag 9. september 2011

SLETTVOLL - VELKOMMEN HJEM
Photos are taken by me, Rock'n Roll Ballerina

Jeg var innom Slettvoll i forbindelse med pressekonferanse og lansering av boken "Slettvoll - Velkommen hjem". Boken inneholder både den 60 - årige historien og om menneskene bak suksessen. Torill Slettvoll som selv var tilstede, mente at boken er til inspirasjon for alle som er interessert i møbler av kvalitet, med nærhet til natur dvs. det enkle og jordnærne, men som også har en touch av luksus over seg. Boken er i herlig stort format, med fantastiske bilder som viser møbler i stemningsfulle miljøer og som gir en følelsen av harmoni og det å komme hjem. Et hjem man alltid gleder seg å komme hjem til.

Personlig syntes jeg at denne boken er helt fantastisk flott. Siden jeg også har fått gleden av å se møblene i realiteten så kan jeg bare slå fast at Slettvoll er en av mine absolutt favoritter!

The Norwegian furniture and interior brand Slettvoll has releaced a fantastic book. In this book you learn about their 60 years history and also about the people behind the success. The book is a must for everyone out there who are interested in quality, nature and a dash of luxury. The photos are amazing, showing furniture in atmospheric environments. Also giving a feeling of harmony and a home you want to come back to time after time.

5 kommentarer:

 1. åh, jeg skulle egentlig dit, men har jo vært så dårlig med denne gutten i magen, hjemme på perm nå

  var det mye fint?
  Enter my Spell Design Giveaway NOW!

  SvarSlett
 2. åh!! Har du fått tak i den allerede! Må kjøpes på mandag ; ) Slettvoll er min store favis også.

  SvarSlett
 3. Polliani: Heisan, høres ut som du må være forsiktig og ta godt vare på dere begge. Ja, det var bare så mye fint der, har lyst på flere ting. Jeg likte en daybed, sjeslong, sofa, bilder, lamper.....You name it:)

  SvarSlett
 4. Vibbis: Ja, var heldig med det:) Og boken er bare såå herlig! Kan drømme meg vekk i herlige omgivelser ...får virkelig masse fin inspirasjon:) Yes, du må få tak i den! Great coffee table book;)

  SvarSlett