tirsdag 31. mai 2011

BLI MED OG SE DA VELSom du vet så var jeg innom og så på Lindex sin høstkolleksjon hos This is PR forleden dag. Og siden du ikke fikk være med meg da, så kan du bli med og se på det jeg fikk se av høstkolleksjonen. Jeg fikk tilsendt denne fine videoen som ble laget fra den dagen. Syntes du ikke at lokalene til This is Pr er fantastisk fine. Musikken du hører er av søte Jennie Abrahamson, vakkert ikke sant.

As you know I went to see the fall collection from the brand Lindex the other day. Since you couldn't join me that day you may come and see the collection in this lovely short film made from the event. I just love the premisess that belongs to This is Pr where this event was held. And the beautiful music by Jennie Abrahamson also. Lovely!

5 kommentarer:

 1. Så ut som om det var mye fint, ja:) Takk for titten!

  SvarSlett
 2. Lindex blir bara bättre och bättre! Det roliga är att nu har de öppnat här i Dubai! :-)

  SvarSlett
 3. MyFavoriteThings: Ja, det var mye fint. Så det blir nok en tur innom Lindex til høsten:)

  Lisa L.S: Ja, det er fantastisk spenndende å se utviklingen til Lindex over de siste årene. De har en utrolig bra utvikling og de ser ut til å ha fokus på dette også, så jeg gleder meg til å følge med på de videre:) Så gøy at de har åpnet i Dubai:)

  SvarSlett
 4. Hei Frøken!

  Har du begynt å trene med Helle enda?

  Klem Camilla

  SvarSlett
 5. Hei Camilla, nei, ikke ennå. Jeg tror ikke jeg får gjort det før i juli. Må bli ferdig med et prosjekt først. Men ringer henne da og avtaler en time. :)
  Klem Sumir!

  SvarSlett