lørdag 2. april 2011

MY FAVORITE!

All the images are taken by me

Dere som har fulgt meg en stund vet at dette er min favoritt mht duftlys. Jeg elsker lysene fra Voluspa, favoritt duften er Gardenia Colonia. Den er så fantastisk deilig og jeg får ikke nok av den, kjøper den om og om igjen. Litt stiv i prisen, men litt luksus i hverdagen er noe vi fortjener eller hva. Om du ikke har prøvd dette duftlyset så kan det anbefales, og det finnes i mange forskjellige typer duft også. Nydelig!

Those of you who have been following me for a while, knows that the scented candles from Voluspa are my favorite. I love the scent called Gardenia Colonia, it's so fabolous that I buy it over and over. Can absolutly recommend it! It's a bit pricey, but a little everday luxury makes life great:)

7 kommentarer:

 1. Nå er jeg ikke helt sikker på om det var denne jeg så på halv pris hos Home&Cottage i Bogstadveien i dag, men jeg er nesten sikker. Den var fra Voluspa og het noe med Gardenia. Så stikk innom så snart du har mulighet!

  SvarSlett
 2. Ååå, håper det var denne duften, jeg løper dit mandag:) Takk for tipset ! Jeg har pleid å kjøpe mine fra Milla, men vet de har den på Home&Cottage, men ikke at de var på salg..hurra så bra!

  SvarSlett
 3. Hei
  Håper du har hatt en bra helg so far:)
  Kaffe snart?

  Ha en fin Søndag:)

  SvarSlett
 4. mmm deilig med duftys, jeg skal snuse på denne neste gang =) Jeg kan også anbefalte Mulberryduft fra Kremmerhuset, de lyslilla kubbelysene

  SvarSlett
 5. Elsker voluspas duftlys! :)

  SvarSlett
 6. Vilken fin box! Har aldrig sett den modellen på Voluspa förut. Hade flera kollektioner i min butik i Sverige tidigare och här i Dubai käper jag dem som är i plåtburk och glas. Måste försöka hitta modellen på bilden. den är ju superfin!

  SvarSlett
 7. Cecilie: Takk for ditt tips, skal sjekke det ut neste gang jeg er på Kremmerhuset;)

  Jen: Me too! ;)

  Lisa LS: Ja, ikke sant. Til med boksen er flott;) Jeg er bare så frelst av disse duftlysene for tiden. Og duften Gardenia Colonia blir jeg ikke lei. :)

  Ha en fin fin dag jenter, og takk for at dere kommenterer. You make my day!

  SvarSlett