onsdag 6. april 2011

LOVING THESE NAILPOLISH COLORS!Photos are taken by me, Rock'n Roll Ballerina.


Jeg har to nye favoritter på neglelakk fronten. Den hvite fra H&M i fargen "why not" har jeg brukt en del i det siste. Den passer så fint nå til våren, og er veldig delikat og stilig. Men du må regne med å legge på noen lag med lakk for å få et mer dekkende utseende. Den fantastiske indigo fargen fra Dior(nr. 997 blue label) er ny i min neglelakk samling. Jeg har lett en stund etter en "perfekt" indigo farge, og nå har jeg funnet den. Perfekt mørk blå nyanse.


I have been useing the white nailpolish from H&M(color "why not") for a while now. I think it's so lovely for spring, looks så delicate and is really classy. But you have to put on a few layers to make it less see through. The one from Dior(no. 997 Blue Label) is a new one in my collection. I finally found one in a perfect indigo color. I just love this one! It will be really nice to white spring/summer outfits.

5 kommentarer:

 1. Den indigo lakken fra Dior var bare helt nydelig! Selv har jeg lyst på Clambake fra Essie - synes korall er så fresh om våren:)

  SvarSlett
 2. Takk, ja liker den indigo fargen særdeles godt. Veldig fint med korall på våre også:)

  SvarSlett
 3. Love the H&M one - so delicate and ethereal!

  SvarSlett
 4. Jag såg att Chanel gjort ett vitt lack och har varit sugen på det sen dess. Det känns fräscht till sommaren!

  SvarSlett