mandag 4. april 2011

BODYLOTION - THREE OPTIONS FOR DRY SKIN

Om du er som meg og har svært tørr hud i perioder, f.eks i vintermånedene eller etter en ferie med sommer og sol, så kan følgende tre kroppskremer anbefales:

 • Kiehl's - creme de corps - en god bodylotion som kan benyttes dagelig da den trekker raskt inn i huden til å være en krem for tørr og irritert hud. Jeg har benyttet denne i flere år og kan absolutt anbefale denne.

 • Aderma Exogema - for face and body - Denne gir masse fukt og virker beroligene på huden. Den er også et godt alternativ om du har tendenser til atopisk hud. Den krever litt jobbing mht påsmøring, men er verdt det.

 • La Roche-Posay - en lotion for svært tørr hud. Den er veldig klissete og bruker lang tid på å trekke inn i huden, så den må helst brukes på kvelden. Ikke når du er på vei ut. Men den jobber lenge på huden og selv om den absorberes sakte så er ikke dette nødvendigvis et onde. Resultatet er supermyk hud.

Alle kremene er drøye i bruk pga at de kommer i 400-500 ml flasker, inneholder ikke parfyme og et siste pluss er at de kommer i pumpeflaser, noe jeg liker siden det er mer hygenisk. Men husk at du bruker en bodyscrub i ny og ne også for å få vekk døde hudceller slik at kremene kan trekke godt inn og virke optimalt. Kiehl's produkter får du nå tak i på Gimle parfymeri, og de andre på apoteket.

3 kommentarer:

 1. Å det var et perfekt innlegg akkurat nå. Jeg trenger sårt en ny GOD body lotion! takk søte deg! Nå gjelder det bare å velge ;)

  SvarSlett
 2. Så bra:) Det er tre gode kremer, men jeg tror kanskje Kiehl's og Aderma er mine favoritter.

  SvarSlett
 3. Gååååd! Du har ikke med Bliss Body Butter (bliss.com eller lookfantastic.com) eller Clarins (som for tiden fåes kjøpt i stor størrelse "billig" til 245 på Estetique) - de er begge fantastiske til tørr hud! Bruker nå Bliss Body Butter i Naked som er luktfri fordi jeg har en liten baby, men ellers er Vanilla nydelig!

  SvarSlett