onsdag 23. mars 2011

NO PAIN NO GAIN.....


Etter en lang ferie med altfor mye god mat så var det på tide å begynne med gode vaner igjen mht trening. En powerwalk sammen med en kollega var det første skrittet på veien. Gjett hvem som er i seriøse smerter i dag...haha..også jeg som trodde jeg var i gangske grei form. Antar at vi trenger å gjøre dette mye mer i fremtiden. Hva med deg, har du gode treningsvaner? Etter hennes anbefaling så smakte jeg på denne deilige drikken, dvs. vann med smak, og må si at det var super fresht og godt. Kan anbefales!

Me and a collegue went for a walk yesterday. After a long holiday with way to much delicious food it was time to seriously kickstart working out again. So to start with a powerwalk was the solution. But today I am totally in pain..haha so much for my great condition! Obviously we need to do this a whole lot more. By the way she introduced me to this really fresh and tasty water. Have you tried it? You must! I love it!

3 kommentarer:

 1. Det "vannet" er kjempe populärt i Sverige, de selger det virkelig over alt. Jeg har smakt en med Fersken, og en med grönn te pg eple, den siste var best.

  ...men aller best er rent vann!
  (siden"vannet" inneholder en del karbo, kan jeg ikke drikker dett nå..)

  SvarSlett
 2. Haha, kjenner meg godt igjen i det du skriver! Det er alltid tungt å begynne på igjen etter et lengre opphold. Jeg har periodevis gode treningsvaner, kan man vel si. Akkurat nå er det step to ganger i uka, og jeg har funnet et skikkelig bra pilatesprogram til hjemmebruk som jeg planlegger å starte opp med. Etterhvert blir step byttet ut med jogging når været tillater det:)

  SvarSlett
 3. Strikkelaura; Jeg syntes det var en så deilig og forfriskende drikk at jeg skal teste ut alle de forskjellige smakene:) Får bare gå litt ekstra pga karben:)

  Myfavoritethings: WOW, høres ut som du er flink i hverdagen. Så bra! Lykke til videre;)

  SvarSlett