mandag 10. januar 2011

A new fabolus scented candle, Love it!


Photos are taken and belongs to Rock'n Roll Ballerina

Jeg elsker duftlys, og det er alltid herlig å oppdage en ny lukt som man virkelig liker. Som dere vet fra før av så har jeg anbefalt Voluspa sin duft som heter Gardenia Colonia. Men denne gang er det en deilig og diskret duft fra True Grace i duften White Tea som er anbefalingen. Jeg må si at dette var en herlig oppdagelse. Kan absolutt anbefale denne. I Oslo fant jeg dette duftlyset på en liten interiørbutikk som holder til på Kafèn Bolivar.
I am so fond of scented candles, and I love to find another fabolus new scent. This one from True Grace in the scent called White Tea is so delicate and lovely that I just love it! Can absolutly recommend it!

11 kommentarer:

 1. Hi
  Have a great evening girl:)

  See you soon?

  Bye

  SvarSlett
 2. I love white tea scented things. It is very romantic and delicate.

  SvarSlett
 3. ååh, elsker duftlys, men eg får så fort vondt i hodet av det eg desverre, så eg kan kun gi det bort i gaver - men det er jo så kos!! :)

  SvarSlett
 4. white tea sounds so good!

  xo
  b

  SvarSlett
 5. Seriøst jeg elsker dufter, skulle gjerne ha luktet Spa hjemme hos meg hele tiden:)

  SvarSlett
 6. Høres deilig ut. Jeg elsker også duftlys. På Åhlens har den noen som dufter sitron eller lime og noe krydder, kommer ikke på navnet i farta. Men de lukter himmelsk!

  SvarSlett
 7. OOOhh This candle looks great! I am obsessed with candles :)

  SvarSlett
 8. Hei!
  Elsker duftlys!Men er helt avhengig av at de ikke dufter for mye!Hvor lang brennetid er det på dette merket og hva er prisen?
  Tusen takk for raskt svar!

  SvarSlett
 9. Girl about Oslo: Thanks! Same to you;)

  Dancing Branflake: I am so happy to discover this scent, it's faboulus:) Your are so right, delicate is the word:)

  Regine: Synd du blir dårlig av det, men kanskje det finnes noen lys som motvirker hodepine, har du sjekket ut det? Aner ikke om noe sånt eksisterer, men det hadde jo vært bra om man liker sånne ting:)

  Jazzy E: Thanks! :)

  Blicious: It sure does smell great:) Much more delicate than many other scents. I love it!

  Jaks Paper: Heisan, ja, ikke sant:) Jeg digger Spa følelse også.

  Sniff: Hei du:) Ja, det er skjønt med duftlys. Takk for tipsene mht nye lukter også:)

  Heart Charlie: Yes, it's a great scented candle. I am so glad I found this one. Normally I love one scent called Gardenia Colonia from the brand Voluspa. But I like variety, so this is going to be faboulus:)

  Thanks lovelies for your comments, I love it! You sure do brighten my days! Wish you a happy rest of the week also! See you soon;)

  SvarSlett
 10. Hei Anonym: Jeg har ikke tenkt over hvor lang brennetid dette lyset har. Men det går gangske radig unna.I begynnelsen så trodde jeg ikke at jeg kjente noe duft. Men så gikk jeg ut og inn av rommet jeg brant lyset i, og da merket jeg den deilige duften. Jeg har som regel aldri på duftlys hele kvelden. Liker at det dufter litt, også holder duften en stund i rommet utover kvelden uansett . Lyset kostet ca kr 245,- God kveld:)

  SvarSlett