onsdag 10. november 2010

Mulberry Spring Summer 2011 CollectionPhoto's are taken by Rock'n Roll Ballerina
Det var pressevisning hos Mulberry og jeg fikk se vårkolleksjonen, mye fint som kommer, og jeg måtte jo falle helt for en selskapsveske i gullpaljetter til en super stiv pris, det blir med drømmen antar jeg:). I tillegg viste de også den vesken som de mener vil være den nye Alexa, nemmelig Tillie vesken. Skal se om jeg ikke får vist noen bilder av mine favoritt vesker senere en gang. Det var en hyggelig kveld og jeg spiste faktisk franske makroner for første gang, og la meg si at jeg er så fullstendig hektet! Nam!
I was invited together with the press to see the new collection from Mulberry, and let me tell you there are a lot of goodies to come. I fell in love with a gold sequined party purse, but the price was definatly not right...but I sure do have the memories of it:). We also had a look at the bag they assume will be the new Alexa, it's called the Tillie. Maybe I'll show some photos of my favorites later one day. It was a really nice evening with some sparkly and macroons, by the way this was the first time I tasted french macroons and I am so hooked on them now!

8 kommentarer:

 1. so lucky! i would love to have seen them too. the mulberry tote is gorgeous as well and i'm glad you like macaroons :D

  love, M

  SvarSlett
 2. LOVE! And love the presentation, too, aren't you lucky! XX!

  SvarSlett
 3. Matchboxmuse: Yes, I loved it! So many fab bags.. and yummy macroons;)

  Shari@little blue deer: Loved the new Tillie bag! Mulberry is so fab!!

  Thank you lovelis for your nice comments, you are the best!!! Ser you soon;)

  SvarSlett
 4. koselig å hilse på deg i går.. bildet av deg ble helt mørkt ved fremkalling i dag :( så jeg håper jeg ser deg snart så jeg får tatt et nytt :) du var nydelig

  SvarSlett
 5. Hei!
  Jeg lurer på om du vet om veskene fra vårkolleksjonen er til salgs i Mulberry butikken i Oslo nå? Eller må vi faktisk vente helt til våren..?
  Har et håp om å få en ny Mulberry-veske i julegave fra mannen min :)

  Hilsen Marianne

  SvarSlett
 6. Polliani: Takk selv for sist! Det var veldig hyggelig å hilse på deg også:)Kvaliteten på mine bilder var så som så siden back up kamera mitt synger på siste vers. Så nå løper jeg til fotobutikken og kjøper nytt...Men du var fin på alle bilder gitt:) Så kanskje jeg kan legge ut et av oss, får se siden jeg ikke var så heldig på bildet av oss:) Sees! God helg!

  Marianne: Jammen er du en heldig jente! Perfekt å få en så luksuriøs og holdbar veske i julegave. Snill mann du har:)

  Da jeg var hos Mulberry så fikk jeg beskjed om at en del av kolleksjonen ville komme i butikk i løpet av en måneds tid. Og så vil noe kommer etterhvert over nyttår. Men hadde jeg vært deg ville jeg ha ringt Mulberry i Akersgaten og hørt om de kunne sette deg opp på venteliste på den vesken du ønsker deg så du er garantert å få den når den endelig er i butikk. Lykke til og god helg!

  Marella: I know, love it as well. But you should have seen the Tillie bag, I want that!! I wish you a nice weekend! :)

  SvarSlett
 7. Mulberry just keep on getting better in my book! I have loved them for years and years (no I am not THAT old!) and remember slaving to save up for a beautiful black filofax from their flagship store in London when I studied at uni. I still have it and it ages beautifully!

  Love love!

  Am your latest follower.

  Kram fran Sydney!

  x Charlotta

  SvarSlett