mandag 11. oktober 2010

Viva La Diva - testresult

Photo is taken by Rock'n Roll Ballerina

Neglelakkene fra Viva La Diva er ganske så fantastiske! Forrige mandag så tok jeg på denne lilla neglelakken, og som du kan se ut i fra bildet så sitter den fint på enda. Jeg tok på fire lag, og den tørket ganske fort. I tillegg brukte jeg ikke base eller topcoat. Jeg ønsket å se hvor godt lakken satt på uten disse tilleggene. Og som du ser så er det gangske utrolig hvor bra den har sittet på i en hel uke. Noen av fargene i dette merket inneholder glitter, og det var noe jeg i utgangspunktet syntes var negativt siden jeg ikke er en tilhenger av glitter i neglelakk utenom sommer månedene(til nød). Men som du ser ut i fra bildet så syntes ikke glitter kornene annet enn at de gir en fin glød på neglene. Så jeg kan absolutt anbefale neglelakkene fra dette merket.
Viva La Diva nailpolishes are pretty amazing. The nailpolish dries quickly, and in this photo is the same nailpolish I put on one week ago. Can you belive it!! I used 4 layers, and no base or top coat. I wanted to see how long the nailpolish would be perfect on my nails wit out base or topcoat. And it looks great even after one week. My first negative thought was that some of the colors in this brand contains small beads of glitter. I am not a fan of that. But as you can see from this photo it only gives a great shine to the polish. I can recommend these nailpolishes!

5 kommentarer:

 1. that is a gorgeous color! would you like to follow each other?

  SvarSlett
 2. Match.box.muse: Thank you! I think so :) Yes, let's do that:) See you soon!

  SvarSlett
 3. Polliani: Ja, ikke sant:) Jeg kan fortsatt ikke tro at den satt på en hel uke uten å skalle av noe som helst. Veldig bra! :)

  SvarSlett
 4. I love that colour! I follow you!

  SvarSlett