onsdag 7. juli 2010

Looking for the right stuff.....

Photo: Mulberry

Jeg er på utkikk etter en brun veske, og har ikke klart å bestemme meg for hvilken enda. Men disse herlige eksemplarene fra Mulberry er definitivt noe å lyste etter. Vil ha! (Hvis du ikke har sett mitt innlegg tideligere fra pressevisningen til Mulberry så sjekk den ut her). Jeg på jakt etter noe klassisk, som jeg kan bruke lenge. Kanskje du har du sett noen bruke vesker som kan være aktuelle, si i fra da. Ellers merker jeg at jeg har et våkent og godt øye til Mulberry nå, men spørsmålet er om dette forholdet kommer til å vare:)

I am looking for a brown bag, but can't seem to decide which one to choose. Looking at these fantastic one from Mulberry I am so craveing these! Me wants!! (By the way if you didn't see my earlier post from Mulberry pressreleace the check it out here I am looking for something classic, versatile and a bag I can use for a long time. Maybe you have seen other faboulus brown shoulderbags that fits in this category, then let me know. Otherwise I must admit I have my eye on Mulberry right now, the question is, will it last:)

20 kommentarer:

 1. Hei
  Håper du nyter sommervarmen:)
  Det fine med Mulberry er at de er så klassiske og derfor varer en stund:)

  Jeg kjøpte meg akkurat en brun veske selv...den kommer til å bli flittig brukt i sommer...

  Ha en fin dag - SP

  SvarSlett
 2. Heisan Princess of many sorts! Ja, forsøker å nyte varmen når jeg har mulighet for det, hva med deg? Startet ferien allerede? Jeg gleder meg til ferie;)
  Grattis med ny veske! Nyt den masse;)

  En riktig god kveld ønskes deg også! See you soon.

  SvarSlett
 3. Har en svart bayswater, veldig fornøyd med den. Går aldri av moten ;-)

  SvarSlett
 4. brune skinnvesker er lekkre :)

  SvarSlett
 5. Mulberry vesker er en investering, veskene derfra er jo bare herlige. De er god kvalitet og holder livet ut, og de er jo bare så fine!

  SvarSlett
 6. Jeg har Mulberry Bayswater i mørkebrunt. Elsker den vilt og hemningsløst. Kjøpte den i London og dro av momsen. Det lønnet seg :) Den er kanskje hakket stor til meg fordi jeg er så liten, men Ledburyen ble for liten til alle greiene mine. :) Nå har jeg - i likhet med alle fashionistaer verden over - kjempelyst på Alexaen :)

  SvarSlett
 7. Jeg har også Bayswater, men min er sort, og jeg eeeeelsker den. Føler jeg kan gå ut av huset antrukket i hva som helst, men bare jeg har Bayswateren på armen, så ser jeg smashing ut...Liker også veeeeldig godt Alexaen, men jeg føler min er veeeeldig tidløs!

  SvarSlett
 8. Du blir aldri lei av Mulberry, det er så tidløst og klassisk! Det er mye penger, men tenk på det som en investering;) Har selv Bayswater i Oak, og har også skaffet meg Alexa, som er absolutte favoritten! Lykke til med kjøp av veske, anbefaler Mulberry, så håper det blir det;)

  SvarSlett
 9. Ågud, jeg har så lyst på Alexavesken i sort! Cravings!!

  SvarSlett
 10. Hello lovelies! Så utrolig mange av dere som har lagt deres elsk på Mulberry, og jeg forstår dere godt;) Takk for alle herlige kommentarer og råd, dere er bare de beste!!! Ønsker dere en riktig god helg og for dere som allerede har startet ferien god sommer! :) See you soon!

  SvarSlett
 11. Jeg har en brun bayswater og det er vel et av de beste kjøpene jeg har gjort noensinne!

  SvarSlett
 12. That brown leather is delicious!

  SvarSlett
 13. Jeg har veldig lyst på en brun Alexa merker jeg. Var bittelitt skeptisk siden den er så hypet opp overalt, men designet er så klassisk at tom. jeg faller for den, hehe.

  SvarSlett
 14. HOT HOT HOT.. jeg vurderer veldig selv.

  SvarSlett
 15. Love those bags..so classic..low profile but classic

  SvarSlett
 16. Fantastisk og du har den resten av livet:)

  SvarSlett
 17. If i see something, i will let you know, lost of unique stuff on etsy as well!

  SvarSlett
 18. You are so wonderful lovely fellow bloggers! Thank you for all your positive feedback and great tips. I wish you a great summertime! See you all soon! ;)

  SvarSlett
 19. Ellers har de mange fine vesker på Steffen i Akersgaten;)
  Og der er det salg akkurat nå:)

  Balenciaga er også fine:)
  SP

  SvarSlett
 20. Hei Rock::)
  Det blir ikke ferie på meg i år.
  Skal jobbe i sommer....

  Den brune vesken klarte seg i en uke...deretter måtte den inn til reparasjon:)
  Kjøpte med en sort sekk på Steffen...jeg bærer for tungt(vesker) og sekk er derfor det jeg bruker fortiden....

  Sommer og sol i oslo er alltid bra:)
  SP

  SvarSlett