torsdag 29. juli 2010

Back to reality!

The neverending beach at Lido of Venezia

Delicious panacotta

How romantic and beautiful is this view...sigh!

There had to be fireworks in Venice :)

There were wonderful flowers everywhere on Lido island, so beautiful!
All the images are taken by Rock'n Roll Ballerina

Been back for a while now and can't stop looking at those wonderful photos from Venezia and the island Lido of Venezia. Miss the beautiful surroundings and the faboulus food, not to mention the weather. Here in Oslo it's raining and I am sinking deep down in the couch with a warm cup of tea....no pizza, pasta and prosecco..reality hits me so hard! But can't complain, I am fortunate enough to have experienced a wonderful place in the world, can abosolutly reccomend it!

13 kommentarer:

 1. How wonderful! I have loved reading these Italy posts. But it must be so hard coming back!

  SvarSlett
 2. Dancing Branflake: Thank you! And you have only seen a very very few of all the hundreds of photos I have from this beautiful city. :) Have a lovely weekend! See you:)

  SvarSlett
 3. Amazing pictures!!

  Have a great weekend :)

  SvarSlett
 4. Ella: Ja, var deilig:)

  OneCraftyFox: Thank you! I could post photos from Venice for several weekes to come, but I guess that would only interest me;)

  Thank you for your nice comments, have a great weekend! And remember to enjoy life when you can:) See you!

  SvarSlett
 5. your pictures are beautiful and they make me want to travel so bad!

  xoxo
  b

  SvarSlett
 6. Oh dear!
  Lovely pictures.Thanks for taking us away for a while.It is amazing.looking forward to this cooking class on wednesday.
  Love
  Matant

  SvarSlett
 7. Alexandra: Ja, jeg vil også dit:) Ha en fin lørdag!

  Matant: Hi there you guys:) Yes, I am really looking forward to the cooking class, not that you guys need it;) Talk to you soon! Have a great weekend:)

  SvarSlett
 8. Blicious: Thanks! :) But it's not so difficult to take good photos when the object is so beautiful:) Have a great start on the week! See you :)

  SvarSlett
 9. Fantastisk, jeg skal snart til Venezia.. Gleder meg:)Noen tips?

  SvarSlett
 10. Så heldig du er som skal til Venezia:) Tips, vel, det er bare turister i Venezia, så mange turistfeller rundt Markus plassen og Rialto broen. Men om du må jo få med deg Markusplassen og de vakre bygnigene langs hoved kanalen. Det går ferjer hele tiden på kanalen. Og den stopper på begge sider av kanalen. Så her kan man hoppe av og se litt der man ønsker underveis. Dersom du ønsker å ta ferjen gjennom hele Grand Canal, så tror jeg det tar rundt 1-1,5 time. Det koster ca 6 euro for å ta ferien. men om du ikke har dagskort el.l så må du betale for hver gang du hopper på, så om du har tenkt å ta denne flere ganger i løpet av kort tid så sjekk ut dagkort, etc. Kan anbefale at du går deg vill i Venezias gater, og for hver gang du kommer til et vannhull, så må du ta en prosecco:) Stå i baren og nyt den sammen med italienerne. Kun turister som sitter..:) Ta en tur ut til øya Lido, den ligger ca 5 min på ferje fra Markusplassen. Gå av ferjen og gå rett over gaten, ned hovedgaten og så er du på stranden. Den offentlige, om du ønsker mer privat strandklubb, så er det masse muligheter til det også på begge sider av den offentlige stranden. Om du skal spise på Lido, så spis på Villa Laguna, få med deg solnedgangen her(stedet ligger til høyre for fjereholdeplassen i Lido når du kommer i land). Litt dyrere sted men veldig fin utsikt. Og ikke glem myggspray!!! Ellers er det to mer vanlige avslappede italienske reatauranter i hovedgaten på Lido, Roxy og Aio de mato(noe sånt, husker ikke hvordan navnet staves, men de ligger rett ved siden av hverandre) Disse har god mat, men jeg tror Ai de mato er hakket bedre enn Roxy. Pizza og sjømat pastaen er topp! For ikke å si proseccoen:) I selve Venezia så er det masse deilige spisesteder og du finner sikkert noen favoritter etterhvert. Men husk at langs med Grand Canal er det masse turiststeder/feller..Og tilslutt må du jo ta en tur med gondol. Helst på ettermiddagen når solen går ned og nyt roen og alle de vakre inntrykkene, Venezia er så vakkert! Bare spør om du lurer på noe mer:) Ha en super tur!!!

  SvarSlett
 11. Ps Mode Coco: Jeg glemte helt å si noe mht shoppingen:) I den ene enden av Markusplassen så er det butikker som LV og Chanel etc. Ellers mange smykkebutikker rundt omkring. Det er noen små butikker som har noen ting og tang, men jeg følte ikke at shopping var det man kom til Venezia for. Ellers er Venezia kjent for glasset Murano, og mange smykkebutikker selger smykker i dette glasset. Man kan også reise ut til en øy rett utenfor Venezia der de har glassblåseri. Det eneste jeg kjøpte var noen smykker og en maske, viser den om ikke lenge:)

  SvarSlett