søndag 2. mai 2010

Will you be rocking the sock in sandal trend?

Photo: stockholmstreetstyle
Lurer på om jeg vil ha på meg sokker i sandalene denne sommeren? Til å begynne med så syntes jeg ikke at det var noe særlig fint. Men så har jeg begynt å like det. Og merker at jeg begynner å se etter ekstra fine sokker som jeg kanskje kan bruke i sandaler. Liker i hvertfall måten det vises på dette bildet. Det er virkelig utført på en feminin og delikat måte. Hva med deg, kommer du til å bruker sokker i sandalene?

Will I or won't I be wearing sock's in my sandals this summer? When I first saw this I was so sure I didn't like it. And now I am not sure anymore..I kind of like it. Noticing that I have started to look for som faboulus sock's. I love it in this photo though, executed in a delicate and feminine way. What do you think? Will you be wearing socks in your sandals?

11 kommentarer:

 1. Jeg er som deg. Var tvilsom, men nå elsker jeg det! Passer perfekt nå når vi er i høstvær her:) Det krever noen skikkelig søte sokker, da!

  SvarSlett
 2. Eg brukte sokker i sandaler og pumps i fjor og eg.. syns det e knalltøft og fint. Kjem veldig an på kem som går med det.. men når det e med meininga, og resten av stilen passer så e det skikkelig kult!

  SvarSlett
 3. The picture looks great but I don't think I could wear this and look as cute!

  SvarSlett
 4. vet ikke heeelt om jeg kommer til å kle meg i strømper & sandaler men pent er det absolutt!!

  SvarSlett
 5. Jeg har ikke turt å gjøre det enda :) Men dette bildet du viser ga meg litt lyst :) Nettopp fordi sokkene var så søte ;)

  SvarSlett
 6. I could never ever pull off this look without looking insane! I would not even try! :)

  SvarSlett
 7. Hmmm...it depends how you wear it. Attitude being the most important way!
  ....lace anklets with Mary-Janes is a more 'demure' way.

  SvarSlett
 8. Jeg elsker det, og det var ihvertfall utrolig kult på bildet her:)

  SvarSlett
 9. i love the look! so girly! :)

  xoxo

  SvarSlett
 10. De sokkene der er perfeekte!!

  SvarSlett