torsdag 18. mars 2010

One favorite from H&M's The Garden CollectionPhoto: H&M

Jeg er så i shopping humør for tiden, og dette er en av de vakre sommertunika/kjolene som jeg har sikret meg. Den er fra H&M's The Garden Collection. Denne kolleksjonen er bare så utrolig feminin og romantisk med masse innslag av blomster og herlige farger. Gleder meg til å bruke denne tunikaen over bikinen på en herlig strand i sommer. Hele kolleksjonen kommer i butikkene den 25. mars, men en del av den er lagt ut på H&M's netshop allerede. Men mye av den er allerede utsolgt der. Så de andre av mine favoritter får jeg stille meg i kø for i neste uke. Hva med deg, liker du denne kolleksjonen? Jeg har ikke lagt ut bilder av alle plaggene fordi jeg har sett at dette har sirkulert i utrolig mange blogger og ellers på nett, så jeg regner med at du kanskje allerede har sett kolleksjonen, hvis ikke så ta en titt her. Hva er dine favoritter?

This beauty from H&M's The Garden Collection is now mine. It was awailable in their netshop the last few days. The Garden Collection will hit the stores on march the 25. th but some of the items are awailable online already. But I have a few more favorites and guess I will be lining up on the 25 th also. I love this collection, it's so romantic and feminine, and I love the faboulus colors for spring. If you haven't seen this collection, then take a look at it here. Do you have any favorites? Are you going to line up for this collection when it hits the stores?

15 kommentarer:

 1. Hei
  For et deilig navn på en kolleksjon ;)
  Jeg likte nr 20, den var nydelig synes jeg:)

  Jeg har kanskje glemt å si det, men jeg liker bloggen din ufattelig mye:)
  SP

  SvarSlett
 2. Princess of many sorts: Heisan! Ja, herlig navn også. Får meg til å drømme om sol, varme og lette klær;)

  Ååå, tusen takk, blush, blir jo helt rørt! Og jeg må si at det alltid er like koselig å komme inn på din side også! ;)

  SvarSlett
 3. Eg gler meg til å ta den i bruk. Då helst, som du sei, på stranda over bikinien! Åååh! Så klar for varme no!

  SvarSlett
 4. Har shoppet litt jeg også (står i bloggen). Utrolig mye fint!!

  SvarSlett
 5. Hei :)
  Jeg har gitt deg en utfordring...kom kom kom:)
  Ha en fin kveld:)

  SP

  SvarSlett
 6. jeg syns kolleksjonen ser veldig bra ut jeg også.. må nok bli noen florete kjoler før jeg reiser til maldivnene 5 april :)

  SvarSlett
 7. Polliani: Lucky girl!! Ja, du må få med deg noe i fra kolleksjonen, den er så utrolig fin. Og Maldivene er bare fantastisk! Så heldig du er;)

  SvarSlett
 8. åh den er så lekker! døde når jeg så den på kling!

  SvarSlett
 9. what amaizng colours! you are so lucky to own it!
  xx
  peterbellandtinkerpan.blogspot.com

  SvarSlett
 10. Mel: Thanks! Yes, I'm very happy that I was able to get it. ;) Have a nice weekend! See you.

  SvarSlett
 11. Benedicte: Ja, kjempe lekker;) Så Kling fikk den før den ble lagt ut for salg, jaja sånn er det med de priveligerte;)

  SvarSlett
 12. så heldig.. klarte du virkelig å få tak i den. håper den kommer i butikk torsdag. Blir vel krig om godbitene

  SvarSlett
 13. Hippie, hippie - milkshake: Ja, følte meg så heldig da den ble bekreftet som min:) Men får den ikke før i slutten av april. Men det er ok siden jeg skal bruke den til sommeren uansett;) Du, jeg ser at det kommer en god del i butikkene allerede nå, så det lønner seg å stikke innom. Ja, det blir sikkert en kamp om godbitene.

  SvarSlett
 14. Åh, dette er min favorit også! den henger i skapet på h&m og venter på at jeg kan kjøpe den på torsdag , hehe :)

  SvarSlett
 15. fashiiondiaries: He he...blir kamp om denne på torsdag tror jeg...:) Ønsker deg lykke til med jakten! Takk for kommentaren og velkommen tilbake! :)

  SvarSlett