mandag 8. mars 2010

My favorite dresses from the Oscar's

Carmen Diaz in Oscar de la Renta gown

Demi Moore in Atlier Versace gown

Jennifer Lopez in Armani Privè gown

Kristin Stewart in Monique Lhuiller gown

Zoe Zaldana in Givenchy Haute Couture by Riccardo Tisci gown

Oscar awards er alltid like gøy! Og jeg liker spesielt å se hva de forskjellige stjernene har på seg. Dette må være den eventen der damene kan være mest mulig glamourøse. Personlig så syntes jeg at en kjole til denne anledningen bør være mest mulig glamourøs, gulvlang og spektakulær på en vakker måte . Fint når hår, veske og smykker også er gjennomtenkt og stylet til det perfekte. I år så er min absolutte favoritt Carmen Diaz. Elsker den herlige kjolen fra Oscar de la Renta! Så du på Oscar's? Hadde du en kjole favoritt?

I love the Oscar's! The beautiful dresses is definatly a treat to the eye. And there were a lot of nice dresses this year. Here are my favorite ones. I think the Oscar dress should be very glamourus, preferably spectacular and floor lenght. And this year my absolute favorite is the one Cameron Diaz wore. Did you watch the Oscar's? Do you have a favorite dress?

Photo's: people

5 kommentarer:

 1. Cameron Diaz's dress was my favorite too! Also loved the one worn by Demi Moore.

  SvarSlett
 2. Jeg må si meg enig med Sniff, Demi Moore sin var super lekker. Likte også Miss Diaz sin. Skal i bryllup i sommer, kanskje jeg skal gå for en av disse kjolene ;) hehe...
  Ellers har jeg min egen lille Oscar favoritt, han er 7 mnd og ligger for øyeblikket og sover i sengen sin :)

  SvarSlett
 3. HEI:)
  Jeg har ikke TV så det blir vanskelig å si hva som var min favoritt!

  Jeg liker en mer chilled out stil...men det er meg:)
  Ha en fin dag - SP

  SvarSlett
 4. Sniff: Yes, two faboulus dresses! :)
  Othilie's have: Ja, fine kjoler! Fint å la seg inspirere mht bryllups antrekk:) Skal i bryllup selv til sommeren, så det er gøy å se på forskjellige flotte kjoler. Å, så herlig med lille Oscar da;) Heldig du!
  Princess of many sorts: Chilled out er fint det også. Men til Oscar's så syntes jeg at det er det gøy med litt seriøs glamour;)

  Thanks for commmenting my lovelies! Have a faboulus week! See you;)

  SvarSlett
 5. Demi vant i år synes jeg, trendy fargevalg og nydelig til den fantastiske kroppen hennes. Jeg må finne en look-alike til sommerens bryllup.

  Tror kanskje jeg kan ha hell hos Atmosfär i Skovveien 15 på Frogner/ Oslo. Der fant jeg fjorårets slager som jeg gikk med i 3 bryllup og stilen er ganske lik!

  Ellers har det kommet en butikk på Aker Brygge som heter Pagelle med flere skandinaviske merker der jeg har sett meg ut noen fine kjoler.

  Og plutselig kan man finne verdens fineste kjole i lokalbutikken Kameleon www.kameleon.no som ligger i Theresesgate 52 på Bislett (rett ved stadion).

  Det var dagens tips!

  SvarSlett