lørdag 13. mars 2010

Invest in a trench coat this spring!

From left: Burberry, Zara

Jeg har lett etter en fin trench en stund nå. Har liksom ikke funnet den såkalt perfekte enda. Men jeg liker mange av de modellene som Burberry har i sin vår/sommer kolleksjon i år(som den til venstre på bildet). Og her har jeg funnet en modell fra Zara(den til høyre) som likner veldig på Burberry sin. Finner du en fin modell så kan den var lenge. Lurer på hvilken det blir på meg tilslutt?
I have been looking for a trench coat for a while now. And the trenches from Burberry are faboulus this spring. And what do know, here's a pretty similar one from Zara also(the one to the right in the photo). So if you haven't invested in a trench coat for spring/summer, then you should. And If you find one that suits you it will last for a long time. I wonder which one I will end up with?

Images: Zara, Burberry(via net-a -porter)

11 kommentarer:

 1. Med tanke på at Zara sin koster bare en tiendedel eller så der av Burberry sin, syns jeg absolutt den virker å være verdt prisen.

  SvarSlett
 2. Burberry er jo Burberry, klassisk stil. Men den ser jo ut til å være i semsket skinn, da tror jeg det er lurere med stoff, men fy søren den var fin...Liker også den fra Zara, lekkre puffermer og ser ut til at den er litt a-formet, feminint og fint...
  Jeg har en sort trench som jeg har hatt i 4-5 år, drar den ut av skapet hvert år. I fjor kjøpte jeg meg en mørkeblå som jeg gleder meg til å ta i bruk i år..
  Ha en fin søndag!!

  SvarSlett
 3. Sniff: Ja, stor forskjell i pris her. ;)
  Othilie's have: Enig mht semsket skinn, vet ikke helt om jeg ville ha likt en kåpe liksom i det...hm...Og den fra Zara er bare skjønn. Så herlig at du har hatt en trench som du har så mye glede av;) Og den nye i mørkeblå høres bare kjempefin ut. Jeg forstår at jeg må ut og prøve litt...kanskje jeg ender opp med en helt annen. ;)

  Takk for kommentarene jenter, ha en deilig søndag!

  SvarSlett
 4. Zara har kjempe mange fine akkurat nå!!! Men en Burberry hadde liksom vørt drømmen!!

  SvarSlett
 5. Hei:)
  Jeg synes den fra ZARA var veldig fin...hvem har sagt at ting må koste så veldig mye for å være fin:)

  Som du sa...ha en deilig Søndag:) - sp

  SvarSlett
 6. Jeg likte best den fra Zara, den MÅ jeg ha! Hehe!

  SvarSlett
 7. Mia: I know what you mean;)
  Princess of many sorts: Håper du hadde en deilig søndag:) Jeg har ikke bestemt meg for hvilken trench jeg vil ha enda, men heller sterkt mot den fra Zara.
  Ella: Ja, den er så fin, hm....kanskje jeg bare må løpe bort Zara en tur...;)

  Have a faboulus monday my wonderful fellow bloggers! And thanks for commenting, you know I love it;) See you!

  SvarSlett
 8. It's a beauty jacket so nice colour! :)
  Follow me if you want!
  XOxo.

  SvarSlett
 9. I want the lavender one from Burberry...Perfection!
  But these are so nice too,a classic!

  SvarSlett
 10. Den som hadde hatt råd til ein frå Burberry! Sukk, dei har så mange finr, men eg leitar etter ei god erstatning som er ein god del billigare! :)

  SvarSlett
 11. Paz: I will definately stop by your blog;)
  Flit About: My absoulute favorite from Burberry must be the light grey one that is also picktured at the sidebar on my blog:)
  Britt: Ja, Burberry trenchen er dyr, men den fra Zara er utrolig fin den også. Også så jeg plutselig at H&M hadde en fin en i beige. ;)

  Takk for kommentarene!Ønsker dere en fin dag, og om du er heldig nok til å nyte noe sol, så gjør det! Gå ut og trekk inn positiv energi i fra den;)

  SvarSlett