fredag 29. januar 2010

Chanel 505 Particulière
En av Chanel sine nye vårfarger, nummer 505 Particulière. Den har en brungrå fargetone(kan kanskje skimte en dæsj lilla om jeg legger til litt godvilje..) Selve konsistenten til neglelakken er bra, det holder med kun ett lag. Er fin å bruke til lyse, pastell fargete klær, eller klær med mye mønster for å dempe intrykket. Jeg har lagt ut to bilder av neglelakken på hendene mine, som dere ser så er fargen litt forskjellig ut i fra lyset, på det nederste bildet så ser fargen mer brun ut og på det midterste mer grå.

One of Chanel's new spring nailpolishes is no 505 Particulière. It has a brown/grey-ish color(and maybe a hint of purple). I liked that one only needs one layer of nailpolish, great coverage. I liked the "nude" feeling of this color. And I will use this color when I wear something with color or patterns. Depending on the light the color varies, in the bottom photo the color looks more brown, and in the middle photo more grey.

Photo's: Belongs to Rock'n Roll Ballerina

10 kommentarer:

 1. I love this color! Really nice!

  SvarSlett
 2. Hello cupcakes! Thanks for your comments! Have wonderful week! See you soon:)

  SvarSlett
 3. Elsker denne fargen, må nok investere i en sånn!

  SvarSlett
 4. Ina: Ja, jeg er veldig fornøyd. Den passer til så mye. Siden jeg går mye i grått, sort, pudderrosa, så ser jeg at den passer til alt. :)

  SvarSlett
 5. Åh, elsker den neglelakken! Men siden jeg har 3 neglelakker i ulike grånyanser, så klarer jeg ikke helt å tillate meg å kjøpe enda en, hehe=/

  Sv: Takk! Hehe, jeg la den faktisk og fra meg første gangen jeg så den, men hadde flaks og fant den igjen dagen derpå. Og godt var det, fordi den har blitt flittig brukt hittil i vinter :-)

  SvarSlett
 6. Angeli: He he..forstår at du har satt en grå neglelakk grense:) Jepp, 3 stk hadde holdt for meg også:) Og den fuskepelsen er min absolutte favoritt, og du er såååå heldig!!! :)
  Karobaro: Heisan:) Ja, den er så anvendelig. Passer til nesten alt. Veldig fornøyd med denne:) Løp og kjøp!

  Takk for kommentarene deres! Ha en fin uke, snakkes!

  SvarSlett
 7. Oi den fargen var superfin. den vil jeg også ha! :) Thanks!

  www.daysinthelifewithme.blogspot.com

  SvarSlett