mandag 14. desember 2009

Please be out there...


Jeg angrer KJEMPE mye på at jeg ikke kjøpte denne fuske pelsen fra H&M da den var i butikk for en stund siden. Så om det er noen der ute som har denne i str. M eller L og vil selge den, så send meg en mail til rockandrollballerina@gmail.com . Sukk, klarer ikke å glemme den, den er så utrolig vakker. Jeg ønsker meg denne i sort helst, men uansett farge, har du den og skal selge så si i fra da.


I am SO regretting for not buying this faux fur from H&M when it was in store. And now am so not beeing able to forget it. So if you have it in size medium or large and want to sell it, then please please send me an email to rockandrollballerina@gmail.com. My first color choise would be in black, but I really want it, so please contact me if you are selling:)

2 kommentarer:

  1. Den var fin. Får håpe du finner den en plass

    SvarSlett
  2. Ane Kamilla: Hei, takk for kommentaren din! Ja, jeg håper såååå at noen snille engeler der ute ønsker å selge denne jakken. Har ikke sett en annen jeg liker så mye som denne enda. Så om du hører om noen som ønsker å selge så tips de til å kontakte meg da:) See you!

    SvarSlett