mandag 30. november 2009

Sonia Rykiel for H&M

Her er noen av de siste bildene fra kampanjen til Sonia Rykiel for H&M. Undertøyet kommer i butikkene den 5. desember. Så for de av dere som er fan er det bare å glede seg, det er ikke lenge til nå!
Here are some of the latest photos from the collection Sonia Rykiel for H&M. The underwear collection will be in stores on december the 5th. So for those of you who are eagerly waiting, get ready, it's just around the corner. Happy shopping!
Photo's via Nitrolicious

11 kommentarer:

 1. Jeg er Sonia fan, men jeg må si at jeg er liutt skuffet. skal uansett sikre meg noe av det rosa :)

  SvarSlett
 2. Stine: Jeg er selv ingen stor fan, men forstår at du får visse forventninger:) Takk for kommentaren, see you soon!

  SvarSlett
 3. brukte det ene korsettet i en moteserie... tror jeg må ha noen av disse itemsene.

  SvarSlett
 4. Hippe, hippie - milkshake: Å, har du sett de up and close? Jeg må se plaggene før jeg bestemmer meg. Men jeg er litt usikker om jeg tar turen denne gang, har ikke bestemt meg enda:)

  SvarSlett
 5. Det er så mye fint der!

  SvarSlett
 6. Annamargrete: Ja, nå har jeg sett kolleksjonen. Og det som var i rosa likte jeg litt. Samt den morgenkåpen i sort fløyel. Men min kvote var brukt opp på Jimmy Choo:) Ha en fin kveld. See you!

  SvarSlett
 7. Jeg fikk ikke vært der fordi jeg var avgårde med jobb:( Var det mye fint?

  SvarSlett
 8. Karobaro: jeg var heller ikke der på selve lanseringsdagen, men i ettertid tuslet jeg en tur innom H&M i Bogstadvn og de hadde masse varer igjen. Jeg likte det i lys pudder rosa undertøyet, og en sort kort morgenkåpe i fløyel. Men shoppet ikke noe denne gang:)

  SvarSlett
 9. kolleksjonen er fab fab fab.. det er et korsett jeg har såååå lyst på.. takk gud for at det er søndagsåpent i morgen

  SvarSlett
 10. Polliani: He he..ja, godt det er søndagsåpnet:) Håper du finner det du ønsker deg. Lykke til med shoppingen! God søndag:)

  SvarSlett
 11. Jeg fikk meg bh og truse i sort blonde som var på første bildet. Utrolig lekkert, men fikk ikke akkurat noe designer-feel. Var mer som vanlig HM-undertøy. Og bh'en var bitteliten i størrelsen (eller har jeg blitt tjukk?)

  SvarSlett