lørdag 14. november 2009

Jimmy Choo for H&M

Det var helt vilt mht antall mennesker som hadde stilt opp for å få tak i Jimmy Choo for H&M varene som ble lagt ut for salg i dag. Kan du tro at folk hadde startet å stille seg utenfor butikken i Bogstadveien fra klokken halv fire i morges. Helt utrolig! Jeg gikk forbi i det de åpnet og da var det litt av en kø. Ellers klarte jeg faktisk å få tak i de tingene jeg hadde lyst på uten å stått i kø. Veldig glad for det:). Sjekk ut bildene. Hva med deg, fikk du tak i noe du hadde lyst på?

Today was crazy, at least for those who went to check out the releace of Jimmy Choo for H&M this morning. I heard that people had been lining up from 3:30 am this morning, and the store opened at 10 am. Can you belive that?
I didn't stand in line, but managed to get my favorite items anyway. Happy about that:). You can see my pic's in the photo's above. What about you, did you get anything you liked?

Photo's: Belongs to Rock'n Roll Ballerina

9 kommentarer:

 1. sykt sykt sykt..
  Synes du gjorde bra kjøpt. Både vesken, beltet og skjerfet VAR BLANT MINE FAVORITTER:)

  SvarSlett
 2. Hippie, hippie - milkshake: Ja, det var helt sykt...Ellers takk for at du syntes mine kupp var bra! Jeg var heldig:)

  SvarSlett
 3. åh den veska hadde jeg så lyst på, mens synes den var litt for dyr, ettersom jeg ikke er så veldig choo-fan, men ballerinaene skulle jeg gjerne hatt. da jeg først kom gjennom på nettsiden, fikk jeg sikra meg den rosa clutchen og en gråmelert tee fra herrekolleksjonen. ganske fornøyd:)

  SvarSlett
 4. wow - vel respekt for dem som har såpass passion for fashion ;) jeg ble litt forelsket i den semskete frynsekjolen men bestemte med for å bruke pengene på noe annet ;)

  SvarSlett
 5. Nic: Heisan, Bra du er fornøyd da:) Jeg hadde egentlig ikke tenkt at jeg skulle få tak i noen ting. Greit å ha litt flaks inne i mellom..så jeg er fornøyd jeg også:)
  Marianne: Ja, tenk at de første køerne hadde stått der siden halv fire i natt....det var mange som hadde stor passion for denne kolleksjonen tydeligvis. :)

  SvarSlett
 6. Så fine kjøp. Balerinaskoa var på min ønskeliste, men på grunn av bryllup vart det ingen kjøp. Prøvde meg på nettet, men det var jo håplaust! :D`)

  SvarSlett
 7. Britt: Ja, kan forstå det. Så utrolig spennende med bryllup:). Ellers så ser jeg at det har blitt returnert noen varer på nettet, så kanskje det lønner seg å følge med litt der på morningen om man vil ha noe. Uansett ha en fin uke! See you:)

  SvarSlett
 8. Me too! I managed to get my hands on a pair of shoes without the "hysteria" - yay :-) Great buys by the way!

  SvarSlett
 9. Lucky girl!

  I did not go because I work on saturdays. Well done you, you have managed to buy some of the nicest things of the collection. I love the bag and the belt, which looks even better at closer inspection. LOL
  I also loved the skinny leather trousers they had.
  All and all very nice.

  See you soon.

  SvarSlett