onsdag 25. november 2009

A faboulus christmas gift!


Håndkrem fra L'Occitane. Denne håndkremen er bare helt fantastisk god for tørr hud. Den har vært en av mine absolutt favoritt håndkremer i mange år og jeg kan ikke få nok av den. Den inneholder 20% shea smør, honning og mandelekstrakt. Lukter godt, passer fint for både for menn og kvinner, og huden blir myk og god etter bruk. Den skal virke nærende og gjenoppbyggende for huden. Tror jeg testet den for første gang for 10 år siden, og selv om jeg også bruker andre kremer inne i mellom, så er dette en av favorittene. Kan anbefale denne som julegave!

This faboulus handcream from L'Occitane! It is fantastic for dry skin. It has been one of my absolut favorites for many years and I can't get enough of it! The indegrients are 20% shea butter, honny and almond ekstract. It smells good, great for both women and men, and the skin feels soft after using. I think I tried it for the first time 10 years ago and still consider it to be one of my favorites. Can definately reccomend this as a christmas gift!

Photo: L'Occitane
Party reporter for Lindex

4 kommentarer:

 1. haha, så rart. eg var tenkt å legge ut ein post i mårra, tok bilde av kremen min istad, for det e ein utruleg god handkrem - eg og kjøper den fast. liker designet også som e litt gammaldags :)

  SvarSlett
 2. LOVE IT! Eg er fast brukar :)

  SvarSlett
 3. Artig at jeg har insistert på at det heter "Låkkitæn" i alle år og flott at du fant ut at det faktisk heter "Låksitan"! De har mange godbiter; dusjoljen, body creme, lip gloss, fot- og håndkrem... Synd det er så sinnsyke priser her i Norge, men desto mer hyggelig å dra på Paristur og smette innom L'Occitane-butikken i Marais...

  SvarSlett
 4. Regine: He he..noe som heter at smarte hjerner tenker likt:)
  Britt: Ja, den er veldig god! Og jeg har virkelig prøvd mange forskjellige håndkremer. Men denne er fast inventar i vesken:)
  Lena: Ja, artig det:)

  Takk for at dere kommenterer! Ha en snart super fredag! See you soon!

  SvarSlett