mandag 5. oktober 2009

Zara goes online


Det var på tide at Zara også fikk sin online shop. Litt rart at de ikke har somlet seg til det tideligere, men bedre sent enn aldri. Herlig for alle de som ikke bor i nærheten av en Zara butikk. Ellers så må vi nok smøre oss med litt tolmodighet siden de ikke kommer til å legge ut en kles kolleksjonen før høst/vinter 2010. Hva syntes du, er dette gode nyheter for deg?


So this must be long time avaiting for a lot of people?? Espesially for all of you who dosen't live near a Zara store. And to be honest I am a bit surprised that they haven't gone online soner. But better late than never...So are you excited? Do you like clothes from Zara?

Photo: Zara

4 kommentarer:

 1. Bonjour !
  first time i come across your blog, i wanted to invite you to check out my daily collages inspiration on my blog boubouteatime if you have some time, i hope you will like the visit :)
  a bientot !
  Bouchra

  SvarSlett
 2. Hi Bouchra! Thanks for commenting, ofcourse I will check out your blog. See you:)

  SvarSlett
 3. Dette bør vel være gode nyheter for de fleste! Zara er så kresen på lokaler at nettshop er en nødvendighet spør du meg ;)

  SvarSlett
 4. Også så utrolig deilig å slippe Zara Bogstadveien lørdag formiddag, er jo klin umulig å finne noe i mylderet av mennesker og klær som ligger hulter til bulter. I tillegg til at personalet der burde få seg en oppstrammer. Sikkert ikke lett å finne gode medarbeidere, men prøv å finne noen som ikke bare kunne tenkt seg å være andre steder og lar det dårlige humøret sitt smitte over på de stakkars lørdagsshopperne.

  SvarSlett