torsdag 22. oktober 2009

Lindex Party Report - Celebration!
Lindex feiret sine 40 år, og jeg var så heldig å få en invitasjon til denne eventen. I tillegg så markerte de også rosa sløyfe aksjonen som pågår i disse dager. For de som ikke har fått med seg det, så gjelder dette innsamling til brystkreft saken. Lindex ga i overkant av en million i fjor til denne saken og forsøker å overgå dette i år. Så om du ser varer som er merket med Rosa sløyfe, så støtt saken ved å kjøpe de plaggene. Shopping og en god gjerning på en og samme gang, ikke dårlig det:)
I tillegg var supermodellen Emma Wiklund der og snakket om sitt samarbeid med Lindex mht kolleksjonen hun har designet for brystkreftsaken. Kjendis stylisten Jan Thomas viste hvordan man kunne style forskjellige antrekk fra dag til kveld. Alt i alt en herlig kveld som var vel arrengert og gjennomført, og jeg satt i alle fall igjen med et inntrykk av at det jobber mange hyggelige mennesker i Lindex. Og på toppen av det hele rundet de av med en innholdsrik goodie bag til alle sammen. Legger ut bilder av innholdet senere.

Lindex had their 40 years celebration, and I was so lucky to be invited to this wonderful event. The very beautiful supermodel Emma Wiklund started the event talking about the pink ribbon cause. In collaboration with Lindex she has designed some pices, supporting the breast cancer cause. And by shopping those items one can contribute to this cause. Shopping with a great concience:) The celebrity stylist Jan Thomas held a quick course in how to change an outfit from day to evening, and afterwards they served cake to everyone. All in all a very well executed arrangement and I got the feeling that there are a lot of nice people who works at Lindex. And in addition to this they had a huge goodiebag for everyone. I'll post the content of this later.

Party Report Lindex
Photos: Belong to Rock'n Roll Ballerina

10 kommentarer:

 1. Så fine bilder! Ser ut som om det var en fin kveld - så moro at du ble invitert:)

  SvarSlett
 2. Karobaro: Takk for det:) Det var en kjempe hygelig kveld. Må si jeg ble glad da de sa at jeg var en av 15 bloggere de hadde valgt å invitere. Veldig kult:)

  SvarSlett
 3. wow lucky you!
  all those dresses are so pretty.

  SvarSlett
 4. cool. Skulle vært der, men måtte desverre jobbe sent.. Alltid stas med goodiebag.

  SvarSlett
 5. Seda: Yes, the dresses from the Party collection are nice:) And the girls from Lindex looked great wearing them.
  Hippe, hippie-milkshake: Synd at du ikke kunne. Det var hyggelig, også likte jeg kombinasjonen support til bryst kreft saken. :)

  Takk for kommentarene alle sammen, ha en fin uke! See you:)

  SvarSlett
 6. Så gøy! Så ut som en innholdsrik kveld, misunnelig:):)

  SvarSlett
 7. Tonje: Ja, det var en bra kveld. Kult at du er tilbake! Vi snakkes snart:)

  SvarSlett
 8. Må virkelig si at Lindex har kommet seg det siste året!

  SvarSlett
 9. Looks like great fun! Oh my gosh that cake looks so good too...

  See you soon x

  SvarSlett
 10. Eve of Arden: Takk for kommentaren! Enig i at Lindex har kommet seg i det siste. :) Ha en fin dag og velkommen tilbake! :)
  Eri: Yes, it was really great fun, and they did have two or was it three of those cakes, so people did enjoy themselves:) Thanks for your support! Have a fab day, and see you soon! :)

  SvarSlett