onsdag 21. oktober 2009

Darkness..

Er veldig glad i mørk metallisk neglelakk for tiden, og blå og lilla er favoritten akkurat nå. Anskaffet meg disse to skjønnhetene for leden dag, de er begge i fra L'Oreal, den mørk blå nr. 700 og den lilla i nr. 705. Utrolig fine farger til høst/vinter.

Love dark metallic nailpolish, and got myself these two beauties the other day. They are from L'Oreal, the blue in color no. 700 and the purple in no. 705. Faboulus colors for the fall/winter season.

5 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig kommentar og for et morsomt sammentreff:) Veldig fine farger, tror jeg må ha meg en i nummer 705:)

  SvarSlett
 2. Hei Karobaro:) Ja, utrolig fine på også, løp og kjøp sier bare jeg. See you!

  SvarSlett
 3. åh, den lillafargen var skikkelig flott!! savner dagene då eg gjekk med neglelakk. no når eg jobber som hudpleier har eg pinnkorte negler, og aldri lakk.. kan jo ha den på lørdagskveld og søndag, ellers må det være naturell, men blir til at eg ikkje gidder eller tenker på det når eg kan bruke det. men det e jo så digg med lakka negler. hotte sko også på bilda :)

  Så du har brukt thalgo?nice. ikkje så mange som kjenner til dei merka, ja, dei e utrulig bra. ser effekt på huden til kundene som går fast og som bruker det heime :)

  SvarSlett
 4. Anonym: Tusen takk for din kommentar! Jeg syntes også det var kule farger. Ha en fin dag og velkommen tilbake:)
  Regine: Ja, den lillafargen er lekker. Og så syntes jeg at sånne mørke farger krever korte negler, ellers kan det fort bli litt heksete:) Når det gjelder Thalgo så var det litt tilfeldig at jeg prøvde det ut. Men likte det merket godt. :) Ha en god helg snart! Vi snakkes

  SvarSlett