fredag 28. august 2009

Red lipstick!


(Click on photo to enlarge)

Rød leppestift er så utrolig lekkert! Kan være det i alle fall. Jeg syntes det er veldig stilig til et helt sort antrekk med kanskje bare en rød clutch og en rød leppestift. Men det er viktig å finne den riktige rødfargen. Så pass på å teste ut noen nyanser først. Det fine er at det finnes en riktig nyanse rødt for alle og enhver. Herlig med litt frisk farge i den grå hverdagen vi går i møte!

Red lipstick is definatly so incredably hot! So stylish to an all black outfit and maybe just a red clutch and lipstick!! But it's important to find the right color. So if you are going for it, then be sure to test out a few color shades. And the great thing is that there is a right color out there for everyone! Go for it!


All images are from Polyvore
(collage made by rocknrollballerina)

4 kommentarer:

 1. Jeg har alvorlig lyst på en perfekt rød clutch jeg ;)

  SvarSlett
 2. Mmmm. Love that bag. Knuckles=badass.

  SvarSlett
 3. Red to me is one of the sexiest colors a woman can wear. It's provocative, it's raw, it's sexy. Wonderful color!

  SvarSlett
 4. Marianne: Heisan! Å, du må ut på leting! Men forstår at du ikke finner den helt perfekte, jeg har faktisk holdt litt utkikk etter en, men har ikke sett noen rød clutch som har det lille ekstra:) Men har du sjekket noen vintage butikker? Kan være de har noen stilige. Lykke til på jakten:)
  AX80: Hehe...why dosen't that surprise me:) Nice to know you men appreciate it :)
  Stevie: Yeah, it's so incredably cool, me want it too!

  Thanks for commenting, have a nice week!!

  SvarSlett