onsdag 3. juni 2009

Badetøy lansering med Dorthe SkappelI går var det badetøylansering av Dorthe Skappel sin nye badetøy kolleksjon. Den ble holdt på Steen & Strøm og undertegnede var tilstede. Badetøykolleksjonen heter "Bettie" og er inspirert av 1920 talls moten og pinup stilen fra 50-60 tallet. Det var en rørt Dorthe som fortalte de oppmøtte om sin reise fra start og frem til lanseringen. Hun har tydeligvis jobbet hardt og lenge, og ikke gitt opp troen på sin drøm om å kunne gi ut en badetøy kolleksjon. Og hva syntes jeg om kolleksjonen? Jo, den så virkelig flott ut. Passer godt for de som ønsker badetøy som dekker litt ekstra og gir støtte til figuren. Gratulerer til Dorthe Skappel for å ikke ha gitt opp sin drøm! Syntes hun virket som en hyggelig person med mye pågangsmot. Kolleksjonen kan kjøpes på Steen&Strøm på avd Lingerie Lounge i første etasje.

Yesterday was the relese of the swimwear collection made by Dorthe Skappel. She is a famous norwegian tv host(for those of you who doesn't live in Norway). The relese was held at Steen & Strøm shopping senter, and I was there. The swimwear collection is called "Bettie by Dorthe Skappel" and is inspired by 1920's fashion, and the pinup style from the 50's and 60's. It was a moved Dorthe who told us about her journey in making of the collection. She has really worked hard and long to make her dream come true. So did I like the collction? Yes! It was so faboulus, and suits well for those who wants a bit more coverup and support to their figure. Congratulations to Dorthe Skappel for never giving up, and makeing her dream come true! I got the impression that she was a really nice person with a lot of courage.
(PS. Dorthe Skappel is the woman on the third photo to the right).

Photo's: Belongs to Rock'n Roll Ballerina

4 kommentarer:

 1. Venninnen min og jeg prøvde faktisk hver vår badedrakt og selv om det i prinsippet skal "dekke litt ekstra og gi ekstra støtte" som du skriver, så passer de nok best til modellstørrelser allikevel. Skjæringen kuttet lår og rumpe i to ekstremt lite flatterende deler, min venninne som har store bryster klarte ikke å fylle cup'en i str 42. Spesielt. Og vi vet jo alle at modelltynne bruker trekantbikini, ikke heldekkende badedrakter. Hadde vært gøy å høre om normalkropper som badedraktene satt pent på, jeg holder øynene åpne på stranden i sommer.

  "Ikke stress, det er nok goodiebager til alle" viste seg å være regelrett løgn fra noen utrolig uproffe, ikke-service mindede småjenter i "baren". Kanskje ikke så smart å la de drikke vinen de serverte? 14-åringer tåler ikke så mye og i tillegg er det jo ulovlig. Heldigvis var det visst ikke noe å skryte av i utgangpunktet. Arrangementskomiteen burde ta seg en tur innom neste Boss-lanseringskveld for å se hvordan sånt skal gjøres.

  Lykke til med salget Dorthe, du overbeviste ikke meg med de 4 alternativene, men jeg håper det går så det griner uansett!

  SvarSlett
 2. Owww... nice swimwear collection... this event should be great :)

  kiss from Portugal**********

  márcia*

  SvarSlett
 3. Oh, så masse fint! Såg på KK sin side også bilder av masse fine litt retro-badedrakter, i love it :)

  SvarSlett
 4. Takk :)
  Håper du får ein kjempefin lørdag og helg!

  SvarSlett