torsdag 7. mai 2009

Matthew Williamson for H&M part 2
I dag ble sommerkolleksjonen til Matthew Williamson for H&M lagt ut i butikkene. Og jammen gikk ikke alt unna i løpet av noen minutter. I utgangspunktet så ønsket jeg meg kun den lys gule kjolen med papagøyer på. Men det var jeg ikke alene om å ønske meg. Jeg fikk i alle fall tak i to andre plagg jeg hadde sett meg ut. Den hvite silkeblusen var bare fantastisk, mye finere i realiteten enn på bildene på nett. Så denne gang ble jeg veldig fornøyd:) Hva med deg, fikk du tak i noen favoritt plagg?

Today part 2 of Matthew Williamson's summercollection for H&M hit the stores. And as last time this collection was sold out in short time. But I was able to get hold of to faboulus items. The white silk chiffon top was so incredably beautiful in reality compared to on photos. Did you get hold of some of your favorites?

Photos: fabsugar and rocknrollballerina

2 kommentarer:

  1. Den blusen var kjempefin, men dessverre ikke så fin på som jeg hadde trodd. Likevel, elsket mønsteret og fargene! Jeg endte opp med en påfugl-omslagskjole og et svart silkeskjerf:) Fikk heldigvis med meg noen go'biter 23.april også, så veldig fornøyd!

    SvarSlett
  2. Hei Margrethe! Så fint at du fikk deg noe du likte i denne omgang også:) Jeg er fortsatt super fornøyd med den hvite silkeblusen, kommer liksom ikke over at jeg klarte å få tak et av favoritt plaggene mine. Det var ganske ville tilstander i H&M butikken i Bogstadvn. Takk for at du stikker innom bloggen min, ha en fin dag, og velkommen tilbake!:)

    SvarSlett