lørdag 31. januar 2009

Blått er hot!


Vanligvis så bruker jeg ikke så mye blått, men syntes at det er en kjempe fin farge som kan friske opp et hvert antrekk. Så kanskje jeg skal få meg noen blå innslag i garderoben denne våren? Hva med deg? Syntes du det fint med blått? Ser at mange av designerne har en del blått i sine vår kolleksjoner og det er jo så mange blå nyanser at alle burde kunne finne noe som passer.


Normally I don't use so much of the color blue, but I do think it's a fresh color that can renew a tired winter wardrobe, you know, all of that lovely grey, black and purple.... So maybe I will get me some blues..What about you, do you like blue color? I can see that a lot of the designers have some blue in their collections and with all the different shades it should be possible for everyone to find their favourite.


Photo: Isla Fisher (http://www.fabsugar.com/)

2 kommentarer:

  1. jeg er så enig.. blått er rått.
    Fikk laget meg en jakke på bali med sort og blått skinn, og synes kongeblått kan være veldig fint i kombo med lyse jeans..

    SvarSlett
  2. Hippie, hippie - milkshake: Takk for at du stakk innom min side! Hvis det er den jakken du har bilde av på din blogg så er den rå!

    SvarSlett